Jaarlijks worden in ’t Waellant te Nieuw-Lekkerland de volgende computercursussen gebaseerd op Windows 10 gegeven.

Een les duurt 3 uur inclusief koffiepauze en wordt s’ ochtends of ‘s middags gehouden.

Beginnerscursus (6 lessen) voor wie begint met het gebruik van de computer.

• Behandeld wordt o.a.: Waaruit bestaat de computer, gebruik toetsenbord en muis, wat zijn mappen en bestanden, tekst bewerken (selecteren, slepen, kopiëren, knippen, plakken), introductie/gebruik email en internet.
  • Opfris/vervolgcursus (6 lessen) voor wie de beginnerscursus heeft gevolgd of reeds enige tijd met de computer werkt en meer kennis en vaardigheden wil opdoen.
    Behandeld wordt o.a.: de verkenner en gebruik van mappen en bestanden, alle mogelijkheden Windows mail, Edge de Windows browser, Windowsmenu personaliseren, Windows Foto bewerken, tekstverwerken (tekstopmaak, etiketten, gebruik tabellen enz.).
  • Internet/e-mail (3 lessen) voor wie alleen over deze onderwerpen meer kennis en vaardigheden wil opdoen.

Heeft u interesse voor een van deze cursussen schrijf u dan vrijblijvend in, bij voldoende inschrijvingen wordt de planning gemaakt waarna u wordt u geïnformeerd.

Tevens worden er inloop computerspreekuren georganiseerd waar u met vragen over PC, tablet en smartphone terecht kunt. De eeerstvolgende inloop spreekuren zijn op donderdag 18 april a.s. en op 27 juni 2019.

Voor inlichtingen kunt u zich op werkdagen wenden tot de L. & N. Smit’s Stichting, s’ ochtends van 9 tot 12 uur, telefoonnummer 0184 - 68 93 60.

P.S. heeft u interesse in een training die hier niet is vermeld geef dat dan a.u.b. ook door.

Noteert u vast in uw agenda.

Activiteiten Juni 2019

De L. & N. Smit's Stichting organiseert computercursussen

Bestuursleden gezocht voor onze welzijnsstichting!

Maatschappelijk betrokken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom in beweging en meld je aan voor een date en sfeer te proeven. De Koffie staat klaar.