De L&N Smit's Stichting zoekt vrijwilligers.

Vrijwilliger voor geheugentraining

In 't Waellant in Nieuw-Lekkerland wordt op donderdagochtend in de even weken geheugentraining gegeven. Deze activiteit wordt door ongeveer twintig ouderen per keer bezocht.

Door het vertrek van een vrijwilligster zoeken we een nieuwe vrijwilliger. Met z'n drieën organiseer je de geheugentraining, waarbij je om de beurt de leiding hebt en dan het programma bepaalt.

We zoeken iemand die: hart heeft voor ouderen, een programma kan samenstellen en een bijeenkomst kan leiden, in een team kan samenwerken, beschikbaar is op donderdagmorgen in de even weken

We bieden: een vrijwilligerstaak in een hecht team, vrijheid in het invullen van de taak. jaarlijks een gezellige avond met alle vrijwilligers van de stichting. Het is mogelijk om een keer vrijblijvend mee te lopen om te ervaren of deze taak bij je past.

Administratieve vrijwilliger

Geregeld krijgt de L.&N. Smit's Stichting het verzoek om voor iemand de administratie te ordenen. Vaak heeft dit te maken met een toeleiding tot bewindvoering of tot een traject van schuldhulpverlening. Graag willen wij ons vrijwilligersbestand uitbreiden met een paar vrijwilligers die op dit gebed kennis van zaken hebben. Vindt u het leuk om mensen te helpen, ziet u niet op tegen stapels papierwerk èn bent u integer, dan is deze taak wellicht iets voor u.

Locatie: Nieuw-Lekkerland en Kinderdijk
Aantal uur: in overleg

Vervoersvrijwilligers

Wij zoeken vrijwilligers die mede-inwoners van Nieuw-Lekkerland of Kinderdijk willen rijden naar ziekenhuis, activiteiten of anderszins. Graag willen we deze groep met vrijwilligers uitbreiden. Vindt u het leuk om voor of met iemand op stap te gaan, informeer dan bij het meldpunt naar de mogelijkheden. U ontvangt een onkostenvergoeding per kilometer.

Locatie: Nieuw-Lekkerland e.o.
Aantal uur: In overleg

Heeft u interesse in één van deze vacatures of wilt u graag meer informatie, kunt u contact opnemen met de L&N Smit's Stichting. Telefonisch te bereiken op 0184 - 689 360 of kom eens langs bij het servicepunt

De L. & N. Smit's Stichting organiseert computercursussen

Noteert u vast in uw agenda.

Bestuursleden gezocht voor onze welzijnsstichting!

Maatschappelijk betrokken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom in beweging en meld je aan voor een date en sfeer te proeven. De Koffie staat klaar.